Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

Безплатна медицинска АГ помощ, психологически консултации и работни места за украински граждани, потърсили убежище у нас, предлага СБАЛАГ „Майчин дом“

Най-голямата акушеро-гинекологична болница в страната СБАЛАГ “Майчин дом” е част от инициативата за безплатни консултации и прегледи, като изразява своята съпричастност към украинските граждани и бежанци. Всички нуждаещи се украински бременни, родилки и жени с проблеми в областта на гинекологията са добре дошли при нас. В болницата работят и са на ваше разположение водещи медицински експерти в най-големите за страната родилно отделение, отделение за майчин риск, неонатологично и гинекологични отделения. Ние поемаме всички тежки бременности, както и сложни неонатологични случаи. 

СБАЛАГ “Майчин дом” предлага и работни места на квалифицирани АГ специалисти от Украйна – акушерки, акушер-гинеколози и медицински специалисти по здравни грижи.

Освен това, в този тежък момент, предоставяме безплатно и квалифицирана психологическа помощ за украинските граждани, потърсили убежище в България. Може да запишете консултация с д-р Мирослав Георгиев на телефон +359 2 9172 451, ако имате нужда от психологическа подкрепа.

Телефони за връзка и информация от 8:00 до 16:00 часа от понеделник до петък:

д-р Иван Диков +359 882 436 009, д-р Мирослав Георгиев +359 899 788 787