Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

Безплатни прегледи в СБАЛАГ „Майчин дом“ ЕАД

На 7 април светът отбелязва Международния ден на здравето. Световният ден на здравето е глобална инициатива, която приканва всички – от световните лидери до хората във всички страни, да се фокусират върху едно здравно предизвикателство със световна значимост. Акцентирайки върху новопоявяващите се здравни проблеми, Световният ден на здравето дава възможност да се започнат колективни действия за опазване здравето на хората и тяхното благоденствие.

По повод празника екипът на  изпълнителния директор на СБАЛАГ „Майчин дом“ доц. д-р Иван Костов  организира безплатни гинекологични прегледи от 16-ти  до 27-ми април. Прегледите са с насоченост към ултразвукова и ендоскопска диагностика и лечение на:

  • Миомна болест
  • Полепи на лигавицата на матката
  • Яйчникови кисти
  • Стерилитет
  • Изпускане на урина

Прегледите се провеждат в СБАЛАГ „Майчин дом“ ЕАД от 13:00 до 14:30 ч. Задължително е предварително записване на час на тел: 02 9172 233 между 10:00 и 12:00 ч. всеки работен ден.

В деня на прегледа е препоръчително да носите цялата налична медицинска документация, свързана с посочените по-горе заболявания.

Местата са ограничени.