Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

„Майчин дом“ разкрива електронна поща за жалби и сигнали 

Пациентите на СБАЛАГ „Майчин дом“ вече могат да отправят препоръки и сигнали до ръководството на болницата чрез специално създадена електронна поща с адрес Signali@maichindom.com

Решението на екипа, оглавяван от изпълнителния директор проф. д-р Иван Костов,  е взето в изпълнение на основния приоритет на болницата да предоставя експертиза, комбинирана с  качественото и надеждно обслужване за пациентите. 

Получените сигнали ще бъдат разглеждани от етична комисия към болницата. Необходимо е те да съдържат дата и час на прегледа или манипулацията, име на лекаря и пациента, информация за осъществената дейност и основанието за съмнение в нарушение. 

Майчин дом е най-голямата и най-старата специализирана АГ болница в страната, където се извършват около 4000 раждания годишно. През лятото тук бе открита и първата лаборатория за неинвазивна скрининг диагностика за вродени генетични заболявания на плода, което превръща „Майчин дом“ в единствената АГ болница в България с комплексна услуга за профилактика на бременността,  включваща ехографски изследвания, биохимичен скрининг и неинвазивни ДНК тестове, ръководени от Национална генетична лаборатория.