Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

„Майчин дом“ с благодарност към дарители

Ръководството и екипът на специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ изказва своите благодарности на компаниите и хората, които изразиха своята подкрепа към лечебното заведение и екипите, които денонощно работят на първа линия, поемайки потока от бременни, родилки и пациенти с неотложни гинекологични и онкогинекологични процедури.

Лечебното заведение изказва сърдечни благодарности към Мирослав Вичев, Главен изпълнителен директор на Борика АД. Болницата получи хирургични маски, многопластови предпазни гащеризони, маски за многократна употреба, предпазни очила, антибактериални килими, няколко вида предпазни ръкавици и други медицински средства за предпазване на екипите на болницата и пациентите. Медицинските консумативи, предоставени от Борика АД, са на стойност 35 000 лева. 

„Майчин дом“ изказва своите благодарности и към Владислав Янков (12 000 лева), Георги Костурков (10 000 лева) и Александър Чаушев (3000 лева). Средствата са предоставени за закупуване на защитни предпазни средства за медицинския персонал, дезинфектанти, монтаж и наем на контейнер за отделяне на потока на пациентите.

В настоящата обстановка на разпространение на COVID-19 за нас е от изключително значение да осигурим работата на медицинския персонал с необходимите предпазни средства, за да гарантираме здравето и сигурността както на нашите пациенти, така и на екипите на болницата и да продължим да предоставяме качествена медицинска услуга, лечение и диагностика в майчиното и женско здраве.

Даренията на медицински консумативи, изделия и средства подпомагат нормалното функциониране и ефективната работа на клиниките на болницата. Сърдечно благодарим на всички, които подпомогнаха и продължават да подкрепят най-голямата и най-старата АГ болницата в страната „Майчин дом“. Всяка помощ в този напрегнат и динамичен кризисен момент за нас е от изключително голямо значение.