Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

Подкрепа и към най-малките пациенти в СБАЛАГ „Майчин дом“

Болницата благодари на всички свои дарители

Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ получи подкрепа и за най-малките си пациенти. Орбико България ЕООД, официален дистрибутор на медицинската козметика Sebamed, направи дарение на продукти за грижа за бебешката кожа.

Ръководството и екипът на болницата изказват своите сърдечни благодарности за помощта, вниманието и грижата и към малките герои в лечебното заведение, които поемат своята първа глътка въздух в условията на обявената пандемия. „Новият живот не търпи отлагане, не може да чака и не познава страха. Благодарим за това внимание и подкрепа на всички дарители, които продължават да помагат на болницата в този труден момент. Грижата за най-малките ни пациенти винаги е била приоритет за нас. Разполагаме с едно от най-добрите неонатологични интензивни звена в страната“, коментира проф. д-р Иван Костов, изпълнителен директор на „Майчин дом“.    

„Майчин дом“ благодари на компаниите и хората, които продължават и до днес да оказват своята подкрепа към лечебното заведение. Редица са дарителите, които подкрепиха „Майчин дом“ с лични средства и усилия – Цветомир Йорданов, Радослав Зарков, Йолина Ценкова, Ива Павлова Георгиева – Шишева и други. Екипът на болницата благодари и на Софарма Трейдинг, Лидера Трейдинг, Вентчър Екуити България, Елит Груп, СМБ Интернешънъл и други за предоставените предпазни средства и дезинфектанти в подкрепа на борбата с Covid-19.

Благодарността е към всеки един от дарителите, които подадоха ръка на „Майчин дом“ в този труден за всеки бизнес и индустрия момент. Даренията, подкрепата и помощта позволяват на болницата да продължи да работи ефективно и да поема потока от бременни и родилки, като предостави както на пациентите си, така и на екипите си защитена среда. Осигуряването на предпазни средства, облекла и консумативи в момент на  все по-голямо разпространение на  Covid-19 за нас е от изключително значение и благодарим на всеки, който е отделил от себе си, за да помогне на най-голямата и най-старата акушеро-гинекологична болница в България „Майчин дом“.