БГ | EN

Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”Специалистите от СБАЛАГ „Майчин дом“ ще се включат в емоционална среща със своите пациенти

11.09.2019


Първият учебен ден е един от най-вълнуващите дни за родителите и техните пораснали слънчица. А спомняте ли си деня, в който за пръв път прегърнахте вашите малки съкровища, денят в който те поеха своя първи дъх?

Порталът за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз“ (www.mamatatkoiaz.bg) организира специално събитие, което да срещне настоящите и бъдещите първолаци на София и Вас, техните родители,  със специалистите, благодарение на които Вашите деца са поели първа глътка въздух и са се превърнали в надеждата за по-добро бъдеще на нашия град.

Това е и причината специалистите от Университетска болница „Майчин дом“  се включат в празника, който се организира от портала за женско и семейно здраве “Мама татко и аз”. Той ще се проведе на 15 септември на лятната сцена в Борисовата градина. На него настоящите и бъдещи първокласници на София, които са заченати или родени в столичните клиники по акушерство и гинекология, ще се срещнат с акушерките, ембриолозите и биолозите от родилните домове.

На празника “От първи дъх до първи клас” специалистите ни ще ви очакват на изградения щанд на Университетска болница „Майчин дом“, където ще дават безплатни консултации. Там ще има акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, неонатолози, специалисти по детско-юношеска гинекология, лекари от Национална генетична лаборатория  и др.
И всичко това ще се случи на фона на изключително интересна и забавна музикална програма, на сцената лятната сцена в Борисовата градина. Организаторите са подготвили много забавления и игри, изложение на фирми, които предлагат продукти свързани с грижите за вашите деца – от новородени до първокласници. Специално внимание ще бъде отделено и за бъдещите майки.
Ден преди най-важното събитие за всеки родител – прекрачването на училищния праг за първи път, се надяваме да бъдем заедно. Защото грижите за вас – нашите пациенти, продължават и след поемането на първия дъх.