Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

Workshop с проф. д-р Кьолер

Уважаеми колеги,

За първи път СБАЛАГ „Майчин дом“ организира динамична среща за подобряване на квалификацията на специалисти, занимаващи се с минимално инванзивен подход в гинекологията. Световно признатият иноватор онкохирург проф. д-р Кьолер пристига в София заедно с неговия екип за новото ни събитие, посветено на лапароскопския подход в онкогинекологията.

Събитието ще се проведе като двудневен workshop на 31.05- 01.06. 2018 г. с теоретична и практична част. В теоретична част проф. д-р Кьолер, екипът му и гост лектори ще представят последните световни тенденции при минимално инвазивния подход в онкогинекологията. Ще имате шанса да се запознаете hands on с възможностите на съвременния лапароскопски инструментариум. В практичната част на събитието ще бъдете участници в същинското съвременно приложение на лапароскопията в онкогинекологията, чрез live surgery и дискусии, изпълнени от проф. Кьолер и екипът му, които ще демонстрират за първи път в България ICG sentinel lymph node detection и множество tips and tricks.

 

Проф. д-р Кьолер е международно уважаван тазов хирург, новатор в минимално инванзивния подход при онкологични заболявания в гинекологията. Носител е на награда Briker на Society of Pelvic surgeons. Има международен принос в лапароскопското лечение на бенигнени гинекологични заболявания, лапароскопията в гинекологичната онкология, оперативното лечение на ендометриоза и радикалната хирургия в онкогинекологията. С особен интерес към иновативни оперативни подходи при онкологични заболявания в гинекологията.

 

Работният език на събитието е английски. 
Местата са ограничени.

 

WORKSHOP PROGRAM

Регистрацията е отворена от 09 май 2018 и е достъпна тук: РЕГИСТРАЦИЯ