Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

Университетска акушеро-гинекологична болница
„Майчин дом“

МЕНЮ

Ендо Март 2022 в СБАЛАГ „Майчин дом“ за четвърта поредна година

Безплатни профилактични прегледи за ендометриоза в СБАЛАГ „Майчин дом“ през месец март с водещи специалисти

Безплатни консултации и профилактични прегледи за ендометриоза стартират от 1 март в Специализираната болницата за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ и ще продължат до 31 март. За четвърта поредна година в продължение на месец март жени, които имат съмнение за заболяването или са диагностицирани с него, както и към пациентки с фамилна обремененост ще могат да се консултират безплатно. Целта на кампанията еда се повиши информираността за ендометриозата, която засяга 1 от 10 представителки на нежния пол в репродуктивна възраст и често води до редица проблеми, сред които и безплодие.

Профилактичните прегледи се провеждат от водещите специалисти на СБАЛАГ “Майчин дом” – проф. д-р Иван Костов, д.м.н., изпълнителен директор на „Майчин дом“; д-р Иван Диков, управител на Медицински център „Майчин дом“; д-р Дориан Босев, АГ лекар и  д-р Радко Тоцев, АГ лекар. Приемът е в 214 кабинет от 13:00 до 15:00 ч., а часове могат да бъдат записани всеки работен ден между 14:00 и 16:30 ч. на телефон 02/ 9172 442 или чрез и-мейл office@maichindom.com.

„Майчин дом“ за поредна година е официален партньор на кампанията в подкрепа на пациенти, страдащи от ендометриоза „Ендо Март 2022“, част от световния „World Wide EndoMarch“ и инициативите на Фондация „ЕндоМарч България“ и Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“.